Ако искате не само да отслабнете, но и да поддържате здравословно тегло,

...
Ако искате не само да отслабнете, но и да поддържате здравословно тегло,
Коментари Харесай

Ядки и кисело мляко – ключ към здравословното тегло

Ако желаете не само да отслабнете, само че и да поддържате здравословно тегло, ядките и киселото мляко са тъкмо за вас. Особено за закуска!

Защо ядки и кисело мляко: какво споделят научните проучвания

Заключението е на учени от Харвардското учебно заведение за публично здраве (Harvard T.H. Chan School of Public Health). При това подплатено с дългогодишно проучване сред почти 120 хиляди души, по-голямата част от които дами.

Специалистите са на мнение, че дамите би трябвало да хапват повече йогурт и орехи, в случай че са решили да смъкват килограми и да поддържат здравословен режим на хранене.

В какъв хранителен режим да включим ядки и кисело мляко

Качеството на храната е доста по-важно за отслабването от количеството признати калории, уверени са още учените. Строгата диета е добре да бъде заменена от сдържан режим, включващ пълнозърнести храни, свежи зеленчуци и плодове, кисело мляко и ядки, като орехи, бадеми и лешници.

Как да прибавим повече физическа интензивност за оптимален резултат

Истинският успех обаче идва и с смяна в двигателния режим – повече физическа интензивност, разходки, извършения, спорт.

Едни от най-хубавите ви съдружници са стълбите, които можете да изкачвате вместо да ползвате асансьора, както и ходенето пешком, което да размени част от ежедневното ползване на градския превоз или автомобила.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР